ITALIAN BUFFET

FORRETTER 
Grillet tun med bagte peberfrugter, oregano og pesto
Bresaola med brud af mozzarella, olivenolie og rucola

KØD

Unghanebryst med parmaskinke, salvie og små sorte oliven
Rosa stegt kalveculotte med citron-rosmarin og hvidløg
Rødvins- trøffel sauce
Hjemmerørt pesto af ristede pinjekerner, frisk basilikum og jomfruolivenolie

TILBEHØR
Grillede middelhavsgrøntsager med oliven, artiskokker, persille og flager af lagret parmesan
Tomat salat med mini mozzarella kugler, frisk rucola, basilikum og olivenolie
Lune kartofler med rosmarin, hvidløg, citron og soltørrede tomater
Vores hjemmebagte foccasia brød og små koldhævede boller

DESSERT

Tiramisu med citron, syltede brombær, brændt hvid chokolade og flager af mørk chokolade

Kr. 375-  pp
min. 25 kuverter

NB!  ønskes medfølgende kok til, at afvikle selve menuen afregnes der kr. 750,- pr. kok/pr. time inkl. transport

Bestil direkte på morten@mortensmad.dk og senest 5 hverdage inden du skal bruge maden, tak.

VELBEKOMME!