Vælg en side

OM MORTENSMAD

MORTENSMAD – så meget mere end et måltid!

På væggen i vores forretning i Vedbæk, står det kort og enkelt : When LOVE and SKILL work together, expect a masterpiece!  – og det er hjerterytmen i dette totalkoncept.

MORTENSMAD – Vedbæk blev en kendsgerning i sommeren 2012. En drøm om at være 100% selvstændig og selv kunne designe den kvalitet og oplevelse, som vi mener er værdig for vores kundekreds.
Et koncept, baseret på tanken om et mekka for gourmet måltider ud af huset men med kvalitet og smag som vi kender det fra restaurationsbesøg.

Vores gourmet mad er vores hyldest til kærligheden, forkæl dig selv, din familie og dine gæster og server noget der smager af overskud og gode intentioner. Vi tilbyder kvalitets mad som heldigvis også begejstrer børnene, og det hylder vi. For intet glæder os mere end at se den næste generation som bevidste spisere.

Bryllup – Barnedåb – Konfirmation – Fødselsdag – Nytår og alt det andet
MORTENSMAD er suveræn på festmåltider. Store som små arrangementer, så sætter vi en ære i at gøre festen vedkommende. Selvom I er mange skal smagsoplevelsen og servicen stadig være nærværende og skarp.

Her på siden finder du vores forslag til dit arrangement og du er også velkommen til at kontakte os med særlige ønsker så finder vi ud af at sammensætte en menu med lige det du har lyst til – og måske overrasker vi dig også med en ny tanke eller to.

VELKOMMEN & VELBEKOMME!