FORRETTER (vælg imellem)
Håndpillede rejer, hvide asparges, citron-dild mayo, frissé salat, krydderurter og sprødt
Røget Fanø laks med rygeost creme, agurk, crudite af radise, grønne asparges og maltknas
Parma skinke med trøffel mayo, rucola og 24 måneders lagret parmesan ost
HOVEDRETTER (vælg imellem)
Dansk kalveculotte med sprød parmaskine, persillerodscreme, ærte frikassé med brændte rødløg og rødvins glace
Dansk oksemørbrad, braiseret spidsbryst, 2 slags selleri, skovens svampe og trøffelsauce
Hertil serveres nye kartofler vendt med smør, persille og skalotteløg samt hjertesalat med vinaigrette
DESSERT (vælg imellem)
Rabarber trifli med karamelliseret müsli, hvid chokolade mousse med jernurt, brændt hvid chokolade, små kys og vores egen vaniljeis
Chokoladekage Marcel, hindbær sorbet, syltede hindbær, chokolade jord og fed vanilje creme
Kr. 395,- pp
Min. 20 kuverter og inklusiv vores hjemmebagte brød.
Ønsker du at menuen leveres og afvikles af vores kokke afregner vi en fast kokketime pris på kr. 650,- pr. kok/pr. time.
Du kan også vælge at booke vores selskabslokale i Rungsted/Hørsholm så sørger vi også for velkomstdrink, vine, servering, opdækning, præsentation af menuen og oprydning.