Vælg en side

MORTENSMAD lukker spiseriet…………..

Vi har besluttet os for, at lukke Spiseriet og har derfor opsagt vores forpagtning i Hørsholm Svømmehal til Hørsholm Kommune. I vores aftale har vi 6 måneders opsigelse hvilket betyder, at sidste åbningsdag er tirsdag den 31. oktober 2017.

Med åbningen af MORTENSMAD spiseri i Hørsholm Svømmehal, har vi fra start haft et stort ønske om, at tilbyde et hjemmelavet kvalitets måltid – og især til de mange travle børnefamilier hvor aftensmaden ofte er en daglig udfordring.

Vi tror fortsat på, at efterspørgslen er stor på et sådan tilbud i Hørsholm Idrætspark men vores forventninger til forretningen i Hørsholm Svømmehal er desværre ikke blevet indfriet i forhold til de mål vi har sat os som professionelle fagfolk.

Vi har derfor valgt, at vi fra 1. november og fremadrettet vil ligge vores kræfter i MORTENSMAD, selskabsforretning som lever videre i bedste velgående på 5. år.

Vi vil gerne benytte lejligheden til, at forsikre alle vores kunder om, at aftaler på fremtidige bestillinger, selskaber og events naturligvis fortsat leveres og eksekveres under samme vilkår og med samme høje standard og kvalitet som altid.

Vi glæder os til, at se jer i Spiseriet indtil vores forpagtning udløber.

Bedste hilsner
MORTEN & co.