JULEFROKOST

FORRETTER
Gammeldags modnede kryddersild i karrycreme med dild, æbler og capers
Gammeldags marinerede sild med rødløg og store capers
Håndpillede store svenske rejer med øko æg, dild-mayonaise og citron
Hønsesalat med dijonsennepscreme, svampe, sprødt bacon og brøndkarse
Rugmelsstegte rødspættefiletter med Mortens hjemmerørte grove remolade og citron

DET LUNE 
Franske andelår confit med vaniljestegte æbler, rosmarin og abrikoser
Sprødstegt gris fra Enggaarden med vores hjemmekogte rødkål med hindbær, kanel og balsamico
Nybagt rugbrød, koldhævet brød og smør

SØDT 
To slags danske egns oste med syltede nødder og oliven
Ris a la mande med Tahiti vanilje, mandler og hjemmelavet kirsebær sauce

Kr. 375,- pp (ved min. 10 kuverter)


TILKØB
Til dem af jer som ønsker lidt ekstra lækkerier kan nedenstående tilkøbes eller blot som enkelt stående ret.

Røget ål med trøffel røræg og purløg …………………………………………kr. 85,-
Røget Fanø laks med rygeost, radiser og malt……………………………..kr. 75,-
Stegt sild i eddike med sennep, dild og rødløg…………………………….kr. 45,-
Gravad laks med mørk øl og sød senneps dressing ……………………..kr. 70,-
Bøf af svinemørbrad, bløde løg og vores egen agurkesalat……………kr. 55,-

GLÆDELIG JUL!