Vores BBQ menu kan bestilles i perioden maj – august.
FORRET (vælg imellem)
Grillet tun med vores egen goma dressing, koriander mayo, syltede agurker, hjerte salat
Røget Fanø laks med grønne asparges, basilikums mayo, syltede små tomater og frissé salat
GRILLBUFFET (vælg 3 hoved elementer til grillen)
US ribeye med grov peber og rosmarin
Nakkefilet – gris fra Enggaarden med vores egen bbq sauce
Spyd med kæmpe rejer, citron-persille-hvidløgs gremolata
Fransk unghanebryst med miriam, citron
Udvalg af grill pølser fra Butcher Boy
Spareribs – gris fra Enggaarden med vores egen marinade
TILBEHØR
Kartoffelsalat af nye danske kartofler vendt med vinaigrette, skalotteløg, crudité af radisser og rugbrød
Tomat salat med brud af håndlavet dansk mozzarella, basilikum og rucola
Forskellige sprøde salater med edamame bønner og honning-senneps dressing
Grillet middelhavs grønt med sort peber, oregano og balsamico
Grillet grønne asparges og friske ærter, syltede løg og havesyre mayo
Udvalg af BBQ sauce, sennep rørt med frisk estragon, hvidløgs mayo og tomat salsa samt hjemmebagt brød
SØDT (vælg imellem)
De første friske danske jordbær, cremet karamel, vanilje is, citron verbena og brændt hvid chokolade (juni – august)
Hvid chokolade mousse og syltede rabarber, rabarber sorbet, vanilje-rabarber sirup og lakrids krymmel
Chokolade Marcel kage, hindbær sorbet, syltet havtorn og chokolade jord
Kr. 465,- pr. kuvert (min. 30 kuverter)
Kr. 650,- pr. kok/ pr. time inkl. transport, levering og afvikling af menuen
EXTRA LÆKKERIER (som tilkøb)
½ hummer med krydderurte smør kr. 145,- pp
Jomfruhummer med persille, olivenolie og chili kr. 115,- pp
Hele kæmperejer med hvidløg og citron pr. stk. 45,- pp